Eco Log Isch Denken Business Hoe voetbalschoenen kiezen

Hoe voetbalschoenen kiezen

Als je niet zeker weet welke laarzen het beste bij je passen, lees dan dit artikel. In dit artikel lees je over de ideale schoen afhankelijk van het type ondergrond waarop je gaat spelen. Scroll dus naar beneden en lees onze tips om je te helpen bij het kiezen van het juiste paar.

  1. Zoek een goede sportwinkel

Allereerst moet je een winkel vinden die voetbalschoenen goed verkoopt. Als je lokale winkel geen grote collectie heeft en voetbalschoenen kopen, kun je deze overslaan en naar een andere winkel gaan die de beste collectie heeft.

  1. Merk en model

Misschien wil je in de winkel niet om gewone laarzen vragen. Bekijk het zo. Als je een smartphone nodig hebt, ga je niet naar een gsm-winkel en vraag je om een willekeurige telefoon. U wordt gevraagd naar een specifiek model en merk. Op dezelfde manier moet je de specificaties kennen van de voetbalschoenen die je wilt.

  1. Trek je laarzen aan

De meeste mensen maken deze fout. Ze kiezen een paar, passen ze in de winkel en pakken ze in. U moet geen aankoopbeslissingen alleen nemen op basis van de vorm van uw schoenen. Koop ook geen paar schoenen omdat je favoriete voetballer hetzelfde merk draagt. Zorg ervoor dat het merk dat u kiest comfortabel voor u is. Als het paar dat je kiest strak aanvoelt, ga dan voor een ander paar. Er mogen geen compromissen worden gesloten op het gebied van comfort of kwaliteit.

  1. Speelstijl

Als je snelheid nodig hebt, moet je een lichtere schoen kiezen. Aan de andere kant kun je met zware laarzen krachtige bewegingen en schoten toepassen.

Koop een paar op basis van het type ondergrond

High-end voetbalschoenen onderscheiden zich volgens de buitenzool. Meestal spelen voetballers op drie soorten oppervlakken. Harde grond, kunstgras, natuurgras (turf). Laten we ze eens bekijken.

  1. Turf voetbalschoenen

Over het algemeen heeft het meest populaire type schoen voorgevormde schoenplaatjes en wordt het meestal gekocht door informele spelers. Een onderscheidend kenmerk van deze laarzen is de aanwezigheid van conische noppen of bladen aan de onderkant.

Voor natte grond of zachter gras kun je kiezen voor laarzen met uit elkaar geplaatste noppen. U kunt echter uw enkels verwonden, dus draag ze niet op harde grond.

  1. Kunstgraslaarzen

Bij Astroturf-laarzen zitten korte noppen op de zool. Als je regelmatig op kunstgras speelt, zijn deze voetbalschoenen een ideale keuze.

  1. Zaalvoetbalschoenen

Meestal hebben deze laarzen platte, rubberachtige zolen. Deze veelzijdige laarzen kunnen ook worden gebruikt voor casual wandelingen.

Kortom, als je niet zeker weet wat voor soort laars je moet kopen, is het een goed idee om te investeren in een basistype laars met kunststof schoenplaatjes. Kan op veel soorten ondergrond worden gebruikt, zoals modder, gras en kunstgras.