Eco Log Isch Denken Business Extra’s waarmee een trouwfeest nou echt compleet wordt gemaakt!

Extra’s waarmee een trouwfeest nou echt compleet wordt gemaakt!

Een trouwfeest is een van de meest bijzondere en onvergetelijke dagen van je leven. Het is een dag die je wilt delen met vrienden en familie en waarbij je elk moment wilt vastleggen. Een photobooth is de perfecte manier om deze dag extra speciaal te maken. Maar naast het huren van een photobooth voor je trouwfeest zijn er nog andere extra’s waarmee je jouw dag echt compleet maakt!

Voeg een fotoboek toe

Het is leuk om de foto’s van je gasten direct uit te printen en te delen, maar nog leuker is het om deze foto’s te bundelen in een fotoboek. Je gasten kunnen hier een persoonlijk berichtje bij schrijven en het wordt een tastbare herinnering aan jullie bijzondere dag.

Maak gebruik van props

Props zorgen voor extra plezier en creativiteit in de photobooth. Denk aan hoedjes, brillen, snorren en andere gekke accessoires. Het geeft een extra dimensie aan de foto’s en zorgt voor nog meer lachende gezichten!

Customize de achtergrond

Met een customized achtergrond geef je de photobooth een persoonlijke touch. Het is bijvoorbeeld leuk om de achtergrond aan te passen aan het thema van jullie bruiloft. Of kies voor een achtergrond met jullie namen of trouwdatum erop. Dit maakt de foto’s extra bijzonder en persoonlijk.

Voorzie de gasten van een gepersonaliseerde print

Een gepersonaliseerde print maakt de foto’s extra speciaal. Kies voor een ontwerp dat aansluit bij het thema van jullie bruiloft en voeg jullie namen en trouwdatum toe. Zo hebben jullie niet alleen een tastbare herinnering aan jullie trouwfeest, maar ook nog een mooie foto voor aan de muur.

Voeg een thema toe

Een thema maakt jullie trouwfeest extra bijzonder. Denk aan een Hollywood thema, een jaren ’20 thema of een tropisch thema. Voeg de props, de achtergrond en de photobooth print samen om een geweldige sfeer neer te zetten.

Huur een photobooth bij PrettyBooth!

Een photobooth huren voor je trouwfeest is een must! Het is de perfecte manier om mooie herinneringen vast te leggen en te delen. Bij PrettyBooth bieden we onze geweldige photobooth aan die perfect is voor een trouwfeest. Zo hebben we onze Beauty Mirror photobooth. En met onze extra’s zoals props, customized achtergronden en gepersonaliseerde prints maken we jullie trouwfeest compleet!

Dus waar wacht je nog op? Huur een photobooth en voeg extra’s toe om van jullie trouwfeest een onvergetelijke dag te maken!